Skip to main content
Menyja

Studimet

Ka shumë arsye për me vazhdue studimet në Gjermani. Për shemull niveli i naltë i pedagogve dhe i punës kërkimore shkencore ose shansat e mira që ju hapen profesionalisht. Përveç kësaj me studiue në Gjermani kushton ma pak, në krahasim me vende të tjera.

Për të studiuar në Gjermani, ju duhet të plotësoni disa kritere. Informacionet për kriteret e nevojshme mund t’i gjeni në faqen e internetit: „Make it in Germany“ 

Edhe faqja e internetit të Shërbimit Gjerman për Shkëmbim Akademik [Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD)] ofron 
informacione rreth mundësisë për të studiuar në Gjermani: për shembull në lidhje me ofertat për të studiuar, bursat dhe organizimin e qëndrimit në Gjermani.

Nëse ju interesoheni për me ndjekë studimet në vendin tuej, atëherë mundeni me gjetë mundësi këtu

Kshillohuni për kët gja. Këtu ju mundeni me gjetë në mënyrë individuale dhe falas kshillim