Skip to main content
Menyja

Kurs kompjuteri

Këtë kurs në fushën e IT-së e ofron Qendra për Arsimimin Profesional për Ekonominë Bavareze (Das Berufliche Fortbildungszentrum der Bayerischen Wirtschaft). Ju merrni njohuritë themelore dhe thelloni dijet tueja në këtë fushë. Kursi ashtë i orientuem për përdoruesit dhe punon me windows.

Kursi ofron temat e maposhtme:

  • microsoft-office: word, excel, powerpoint, etj.,
  • social media: facebook, instagram, snapchat, etj.,
  • kërkimi në internet,
  • ditari blog.

Pjesëmarrja nuk ka asnjë ndikim në statusin tuej të qëndrimit.

Shpenzimet e udhëtimit: 
Shpenzimet e udhëtimit ju kompensohen pasi të jeni konsultue për këtë gjë.

Worth knowing Gjuhët: gjermanisht dhe anglisht Vendi: Mynih Kohëzgjatja: 4 javë. Falas.
Kontakti Berufliche Fortbildungszentren der Bayerischen Wirtschaft gGmbH (bfz)

bfz gGmbH
Stefan Seitz
Hofmannstr. 51
81379 München


Bamberg-Oberfranken
Muna Bushnak


Deggendorf-Niederbayern
Herr Karl Handlos


Fürth-Mittelfranken
Syreeta Harris

München-Oberbayern
Frau Ruth Holzbauer


Regensburg-Oberpfalz
Herr Andreas Dick


Schweinfurt-Unterfranken
Herr Oliver Pritzens