Skip to main content
Menyja

Ndërto vetë rringlla me energji solare

Në Bad Hersfeld specialistat ju tregojnë si me ndërtue vetë një rringëll me energji solare. Për këtë send ju nevojiten vetëm materiale të thjeshta.

Mbas ktij kursi ju mundeni me jua msue edhe njerzve tjerë se qysh funksionojnë edhe qysh ndërtohen rringllat me energji solare.

Kursi përmbledh drejtimet e maposhtme:

 • udhzimi për ndërtim,
 • me ndërtue vetë në puntori,
 • kshilla për shitjen e rringllës,
 • me ju dhanë njohuri personave të tjerë,
 • financimin e rringllave me energji solare,
 • siguria e punës.

Në Hesen-in Verior dhe Lindor ofrohen edhe kurse të tjera.

Për shembull:

 • kurs bazë për energjinë solare,
 • kurs për gatimin me energji solare.

Kontakti

Kreishandwerkerschaft Hersfeld-Rotenburg

„Kreishandwerkerschaft Hersfeld-Rotenburg"
Wolfgang Dressel
Fuldastraße 16
36251 Bad Hersfeld

Ndërto vetë rringlla me energji solare

Në Bad Hersfeld specialistat ju tregojnë si me ndërtue vetë një rringëll me energji solare. Për këtë send ju nevojiten vetëm materiale të thjeshta.

Mbas ktij kursi ju mundeni me jua msue edhe njerzve tjerë se qysh funksionojnë edhe qysh ndërtohen rringllat me energji solare.

Kursi përmbledh drejtimet e maposhtme:

 • udhzimi për ndërtim,
 • me ndërtue vetë në puntori,
 • kshilla për shitjen e rringllës,
 • me ju dhanë njohuri personave të tjerë,
 • financimin e rringllave me energji solare,
 • siguria e punës.

Në Hesen-in Verior dhe Lindor ofrohen edhe kurse të tjera.

Për shembull:

 • kurs bazë për energjinë solare,
 • kurs për gatimin me energji solare.

Kontakti

Kreishandwerkerschaft Hersfeld-Rotenburg

„Kreishandwerkerschaft Hersfeld-Rotenburg"
Wolfgang Dressel
Fuldastraße 16
36251 Bad Hersfeld

Ashtë mirë m´e ditë

Pjesëmarrja nuk ka asnjë ndikim në statusin tuej të qëndrimit.

Në fund të kursit ju pajiseni me një certifikatë në lidhje me pjesëmarrjen tuej.

Shpenzimet e udhëtimit: Paret e udhëtimit ju kompensohen, nëse paraqitni biletën e udhëtimit.

Gjuha: gjermanishte e thjeshtë (nëse nuk kuptoni gjermanisht, ju ofrohet ndihmë përmes përkthimit).
Vendi i kursit: Bad Hersfeld (Hesen-i Verior).
Kohëzgjatja: 5 ditë.
Kushtet: Me pasë prirje për punët e zejtarisë.
Falas.
Contact Me gjetë mundsi Find adice Me gjetë kshillim