Skip to main content
Menyja


Bazat për hotel, gastronomi dhe turizëm

Qendra Arsimore për Gastronomi (Das Gastronomische Bildungszentrum e.V.) ofron kurse në fushën e hotelerisë dhe restoranteve. Ju mundeni me marrë pjesë këtu edhe pa pasë një arsimim formal.

Qëllimet janë:

 • punsimi në fushën e hotelerisë dhe restoranteve,
 • ose hapja e një biznesi në fushën e turizmit.

Ju msoni proceset tipike të punës në kuzhinë dhe në shërbim. Ju njiheni me gjithçka që ka të bajë me mirmbajtjen dhe ushtroheni me mnyrat e zakonshme të sjelljes.

Përveç ksaj kursi ofron edhe temat e maposhtme:

 • përfitimin e kompetencave sipërmarrse dhe atyne ekonomike,
 • prezantimin e ushqimeve, • krijimin e gjellrave të vogla,
 • ushtrimin pa gabime të punëve parapërgatitore,
 • pranimin në mnyrë të pamvarun të dëshirave të klientëve,
 • mirmbajtjen në zonën e restorantit,
 • kryrjen e pastrimit,
 • njohjen dhe zbatimin e standardeve të higjienës për hotelet,
 • organizimin e aktiviteteve,
 • përpilimin e ofertave për grupet e synueme,
 • njohjen dhe zbatimin e strategjive të reklamës.
Worth knowing Gjuhët, gjermanisht, anglisht, arabisht. Vendi:
Koblenz. Kohëzgjatja: 
3 muaj. Falas.
Kontakti Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz e.V. (GBZ)

Gastronomisches Bildungszentrum e.V.
Ester Pauly
Hohenfelder Str. 12
56068 Koblenz