Skip to main content
Menyja


Të përfitosh një perspektivë profesionale – Përkrahje individuale në kohën e pandemisë së koronës 

Maska për të ardhurat personale - dhe kundër pandemisë

Maska për të ardhurat personale - dhe kundër pandemisë

Në të vërtetë Cynthia donte të hapte një shitore mode të vetën në Nigeri – por pastaj erdhi pandemia e Covid-19. Tashmë Cynthia qep maska mbrojtëse për gojën dhe hundën: porosia shtetërore i jep asaj pak siguri në kohën e krizës.

Mëso më shumë

Integrimi në punë vazhdon, por tjetërlloj

Integrimi në punë vazhdon, por tjetërlloj

Trajnimet nuk janë të mundura, po ashtu edhe largimi nga Gjermania – dhe tregjet e punës në vendet e origjinës bien gjithmonë e më shumë nën presion. Për këtë arsye projekti Newplacement International është pozicionuar rishtas në kohën e krizës së koronës. Katër pyetje dhe përgjigje.

Mëso më shumë

Besimi lind edhe virtualisht

Besimi lind edhe virtualisht

Ernestina Adu, këshilltare pranë „Qendrës Gjermano-Ganeze për Punësim, Migracion dhe Riintegrim“(Ghanaisch-Deutsches Zentrum für Jobs, Migration und Reintegration, GGC) tregon për punën e saj gjatë kohës së pandemisë së koronës.

 

Mëso më shumë

Ne i lidhim më fuqishëm në rrjet njerëzit me njëri-tjetrin

Ne i lidhim më fuqishëm në rrjet njerëzit me njëri-tjetrin

Si funksionon këshillimi në StartHope@Home për hapjen e një biznesi gjatë kohës së pandemisë së koronës. 

Mëso më shumë

Unë pata nevojë për njerëz, që më ndihmuan të eci vetë.

Unë pata nevojë për njerëz, që më ndihmuan të eci vetë.

Muhamed Savo është shumë i vendosur që të kthehet në Gambia. Cila është përkrahja që merr ai në këtë drejtim dhe çfarë i jep atij guxim megjithë pezullimin e shkaktuar nga pandemia e koronës.

Mëso më shumë
Contact Të gjesh mundësi Find adice Kërko këshillim