Skip to main content
Menyja

Shëndeti

Përkrahje për personat e kthyer

Ju jeni kthyer në Shqipëri, por e keni të vështirë të integroheni përsëri në shoqëri? Organizata humanitare „Adventist Development and Relief Agency” (ADRA) ju përkrah me kënaqësi.

ADRA ju ofron përkrahje si më poshtë:

  • Këshillim për t’ju ndihmuar si të integroheni përsëri në shoqëri.
  • Përkrahje psikosociale, ndihmë dhe ndërmjetësim lidhur me institucionet publike. Në këtë mënyrë ju mund të përfitoni më lehtë shërbimet sociale.

Për informacione të mëtejshme ju lutemi të kontaktoni „Qendrën Gjermane të Informacionit për Emigracion, Aftësim Profesional dhe Karrierë“ (Das Deutsche Informationszentrum für Migration, Ausbildung und Karriere, DIMAK) në vend, përmes telefonit ose online.

A e dini se: Vendi: Kruja, Tirana, zona e Elbasanit Kohëzgjatja: deri në prill 2023, nga e hëna deri të premten. Gjuha / Gjuhët: shqip Shpenzimet: falas Grupi i synuar: Personat e kthyer, të cilët kanë qenë më shumë se tre muaj në Gjermani dhe kanë vështirësi të përshtaten përsëri nga ana profesionale dhe shoqërore në Shqipëri Regjistrimi: Ju lutemi të kontaktoni DIMAK-un për t’u regjistruar.
Më shumë informacione
Shkarko më shumë