Skip to main content
Menyja

Hapja e një biznesi privat

Ndihmë për hapjen e një biznesi

„Innovation Hub Tirana“ ju ndihmon të bëni hapat e parë, nëse dëshironi të hapni një biznes.
Ju mund të merrni përkrahje në pikat e mëposhtme:

  • këshillim për start-up-et,
  • marketing,
  • çështjet ligjore,
  • teknologjinë e informacionit dhe komunikimit.

Ju mund:

  • të merrni pjesë në seminare,
  • të kërkoni një këshillim,
  • të shfrytëzoni infrastrukturën e Hub-it.

Përveç kësaj ofrohen dhe trajnime të ndryshme.

Ofertat për ju janë falas, por ju duhet të aplikoni me idenë që keni.

Më shumë informacione
Shkarko më shumë

Këshillim personal

Ju keni nevojë për përkrahje para ose pas kthimit tuaj në Shqipëri? Këtu gjeni mundësi për këshillim.

Linku për tek qendra këshilluese