Skip to main content
Menyja


Kurse dhe kualifikime

Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Publik, Nr. 1 (DRFPP1) i përket Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Aty ju mund të bëni kurse dhe kualifikime të ndryshme. Për shembull në këto fusha:

  • rrobaqepësi,
  • dizajn grafik,
  • kopshtari,
  • kurse gjuhe për anglisht, italisht dhe gjermanisht,
  • estetikë.

Kurset zgjasin nga 3 deri në 9 muaj. Ato kushtojnë ndërmjet 4.000 dhe 7.000 lekë shqiptare. Ju duhet të jeni të paktën 16 vjeç dhe të keni përfunduar shkollën fillore.
Nëse jeni të interesuar, kontaktoni ju lutem Shërbimin Kombëtar të Punësimit.

A e dini se: Mosha: nga 16 vjeç e sipër. Për të gjitha kurset ju duhet të paguani një pjesë të shpenzimeve.