Skip to main content
Menyja


Trajnim aftësimi për ekonomizimin e të ardhurave

Atdheu yt – Perspektiva jote

Në kursin tonë ju mësoni si të jetoni mirë në atdheun tuaj përmes një vetëpunësimi.

Çfarë bëjmë ne?
Ju keni një ide. Ne flasim së bashku për këtë gjë.

Beratungssituation

©Jumana Hamandouche

Ju mësoni:

  • çfarë duhet të bëni në jetën e përditshme, me qëllim që biznesi të ecë mirë. Për shembull: si të flisni me klientët.
  • si të keni gjithçka nën kontroll. Për shembull: çfarë shisni dhe sa para fitoni nga kjo gjë.
  • si të arrini që njerëzit të vijnë me dëshirë tek ju.
  • të bëni pikërisht atë që mundeni më mirë.
  • si të përfitoni ndihmën e të tjerëve.
Präsentation

©Jumana Hamandouche

Kursi është falas. Pjesëmarrja në kurs nuk ka asnjë ndikim në statusin tuaj të qëndrimit ose në procedurën e azilit. Një punonjëse sociale e SOLWODI-it përkujdeset për ju dhe ju shoqëron gjatë kësaj kohe. Mund të lajmëroheni me kënaqësi tek kjo e fundit përmes WhatsApp-it (+49 (0) 152 347 747 07).

Kursi drejtohet nga docentet e “Shoqatës për kualifikim të mëtejshëm” të IHK-së në Bon /Rein-Sig (Bonn/Rhein-Sieg). Në fund ju pajiseni me një certifikatë.

Zertifikatsübergabe

©Jumana Hamandouche

Logo SOLWODI

 

A e dini se: Vendi:
Shën Augustin (St. Augustin). Kohëzgjatja: 
14 ditë. Falas. Vetëm për gra. Ofrohet përkujdesje për fëmijët Gjuhët: 
gjermanisht, anglisht, (Nëse është e nevojshme, janë në gatishmëri edhe përkthyese. Ju lutemi të pyesni për këtë gjë). Në përfundim të kursit gratë pjesëmarrëse pajisen me një certifikatë nga „Shoqata për Kualifikim të Mëtejshëm“ e IHK-së në Bon /Rein-Sig (Bonn/Rhein-Sieg).
Kontakti SOLWODI

SOLWODI Deutschland e.V.
Jasmin Kelter
Kölnstr. 4
53111 Bonn

Momentalisht kjo masë ndërmerret vetëm online. Informacione të tjera mund të merrni tek personi përgjegjës.