Skip to main content
Menyja


Anglishtja: si gjuhë e dytë dhe e huaj

Qendra e Arsimimit Profesional për Ekonominë Bavareze [Das Berufliche Fortbildungszentrum der Bayerischen Wirtschaft (bfz)] ofron kurse për një anglishte të profesionit në fushën e turizmit dhe gastronomisë.

Kursi përmbledh drejtimet e mëposhtme:
• përmirësimin e të folurit,
• perfeksionimin e shqiptimit,
• zgjerimin e leksikut,
• përmirësimin e të kuptuarit nga leximi dhe dëgjimi,
• ushtrimin e të mësuarit vetë.

A e dini se: Gjuhët: anglisht Vendi: Mynih (München) Kohëzgjatja: 4 javë. Falas.
Kontakti Berufliche Fortbildungszentren der Bayerischen Wirtschaft gGmbH (bfz)

bfz gGmbH
Ruth Holzbauer
Hofmannstr. 51
81379 München


Bamberg-Oberfranken
Muna Bushnak


Deggendorf-Niederbayern
Herr Karl Handlos


Fürth-Mittelfranken
Syreeta Harris

München-Oberbayern
Frau Ruth Holzbauer


Regensburg-Oberpfalz
Herr Andreas Dick


Schweinfurt-Unterfranken
Herr Oliver Pritzens