Skip to main content
Menyja


Parukeria dhe kozmetika

Projekti „Kthim me dinjitet“ ofron kurse hyrëse – në rastin konkret në fushën e parukerisë dhe kozmetikës.  

Trajnimi është i orientuar në formë praktike. Ai përmbledh drejtimet kryesore si më poshtë:

 • rregullat profesionale,
 • shërbimin e klientëve,
 • larjen e flokëve dhe përkujdesjen e tyre,
 • modelet e flokëve përmes teknikave të ndryshme,
 • ngjyrosjen e flokëve përmes teknikave të ndryshme,
 • bazat themelore të kozmetikës.

Në projekt ofrohen edhe kurse në fusha të tjera:

 • gastronomi dhe kuzhinë,
 • ndërtimin e konstruksioneve metalike,
 • teknikën e punimeve sanitare, të ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar
 • instalimeve elektrike,
 • bojatisje dhe llakosje.

Ndoshta është e mundur të trajtohen edhe tema të tjera. Ju lutemi të pyesni paraprakisht për këtë gjë.

Kontakti Bildungszentrum des Handwerks Duisburg

Qendra e Kualifikimit Profesional (Bildungszentrum Handwerk) Duisburg

Manjola Kola
Konrad-Adenauer-Ring 3–5
47167 Duisburg