Skip to main content
Menyja

Kurs kompjuteri

Këtë kurs në fushën e IT-së e ofron Qendra për Arsimimin Profesional për Ekonominë Bavareze (Das Berufliche Fortbildungszentrum der Bayerischen Wirtschaft). Ju merrni njohuritë themelore dhe thelloni dijet tuaja në këtë fushë. Kursi është i orientuar për përdoruesit dhe punon me windows.

Kursi ofron temat e mëposhtme:
• microsoft-office: word, excel, powerpoint etj.,
• social media: facebook, instagram, snapchat, etj.,
• kërkimi në internet,
• ditari blog.

Pjesëmarrja nuk ka asnjë ndikim në statusin tuaj të qëndrimit.

Shpenzimet e udhëtimit: 
Shpenzimet e udhëtimit do t’ju kompensohen pasi të jeni konsultuar për këtë gjë.

A e dini se: Gjuhët: gjermanisht dhe anglisht Vendi: Mynih Kohëzgjatja: 4 javë. Falas.
Kontakti Berufliche Fortbildungszentren der Bayerischen Wirtschaft gGmbH (bfz)

bfz gGmbH
Stefan Seitz
Hofmannstr. 51
81379 München


Bamberg-Oberfranken
Muna Bushnak


Deggendorf-Niederbayern
Herr Karl Handlos


Fürth-Mittelfranken
Syreeta Harris

München-Oberbayern
Frau Ruth Holzbauer


Regensburg-Oberpfalz
Herr Andreas Dick


Schweinfurt-Unterfranken
Herr Oliver Pritzens