Skip to main content
Menyja

Torta për Prishtinën

Torta për Prishtinën

Mirdita nga Prishtina! Unë jam Euresa. Para disa vitesh kemi shkue bashkë me familjen në Gjermani. Atëher unë isha vetëm 17 vjeçe. Deshtëm me ndërtue një jetë të re atje, por nuk na dhanë azilin. Prandaj jemi kthye në mes të vitit 2016 në atdheun tonë.

Mëso ma shumë

Ndërmarrëse krenare në Kosovë

Ndërmarrëse krenare në Kosovë

Unë quhem Sadije B. Unë jetoj në Kosovë, jam 38 vjeçare dhe një rrobaqepëse me përvojë. Ndërkohë, unë kam edhe biznesin tim të vogël në Obiliq. Këtë ja falenderoj një programi riintegrimi të Qeverisë Federale Gjermane në të cilin kam marrur pjesë. Mirëpo një nga një.

Mëso ma shumë
Contact Me gjetë mundsi Find adice Me gjetë kshillim