Skip to main content
Menyja

Ëmbëlsira për Prishtinën

Ëmbëlsira për Prishtinën

Mirëdita nga Prishtina! Unë jam Euresa. Para disa vitesh kam migruar bashkë me familjen në Gjermani. Atëherë unë isha vetëm 17 vjeçe. Deshëm të ndërtonim një jetë të re atje, por ne nuk përfituam azilin. Prandaj, në mes të vitit 2016 jemi rikthyer në atdheun tonë.

Mëso ma shumë

Ndërmarrëse krenare në Kosovë

Ndërmarrëse krenare në Kosovë

Unë jam Sadije B., 38 vjeçare dhe jetoj në Kosovë. Jam rrobaqepëse me përvojë dhe kam edhe biznesin tim të vogël në Obiliq. Për këtë i jam mirënjohëse programit të riintegrimit të Qeverisë Federale Gjermane në të cilin kam marrë pjesë.

Mëso ma shumë
Contact Me gjetë mundsi Find adice Me gjetë kshillim