Skip to main content
Menyja

Panairi për punë, karrierë dhe vetëpunësim

Panairi për punë, karrierë dhe vetëpunësim

Më 15 qershor 2023, Panairi i Punës, Karrierës dhe Ndermarresise në Kosovë do të mbahet në Prishtinë. Të interesuarit mund të mësojnë më shumë rreth ofertave për punë, trajnime nga 200 kompani dhe institucione pjesëmarrëse.

Qendra Informative Gjermane për Migrim, Trajnim dhe Karrierë (DIMAK) në Kosovë ju fton në Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndermarresise 2023. Ngjarja do të zhvillohet të enjten, më 15 qershor 2023 nga ora 09:00 deri në orën 16:00. Vendi është salla “1. tetor” në Prishtinë.

Për transmetimin online të panairit!

Ngjarja do të transmetohet edhe virtualisht. Hyni në: https://virtual.kosovafair.com/login

Panairi i punës organizohet nga Qeveria e Republikës së Kosovës, Agjencia e Punësimit, Shoqeria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Federale, Universitetit të Prishtinës dhe Shoqatës Kosovare-Gjermane të Biznesit (KDWV).

Më shumë informacion: https://www.facebook.com/events/586750290218468