Skip to main content
Menyja

Kam mësuar si të drejtoj një firmë private. 
Tani dua të qëndroj këtu dhe ta zhvilloj më tej biznesin tim. 

Ousmane, Senegal

Për përvojën e vendit

Unë e adhuroj punën time. Është një ëndërr e bërë realitet.
Jam shefja e vetvetes. 

Glory, Nigeria

Për përvojën e vendit

Doja të punoja përsëri në profesionin që kisha mësuar  – 
dhe këtë pikërisht në dyqanin tim. 

Vahide, Kosovë

Për përvojën e vendit

Në Gjermani kam grumbulluar shumë përvojë,
të cilën mund ta vë në jetë këtu.

Taif, Irak

Për përvojën e vendit

Puna ime në bujqësi është vërtet e vështirë,
por për këtë punë unë paguhem ashtu siç duhet.

Dejan, Serbi

Për përvojën e vendit

Ky kurs ka për qëllim që të forcojë
aftësitë për biznes të grave.

Fatoumata, Senegal

Për përvojën e vendit

Unë jam krenare. Ishte dhe është një kohë e vështirë.
Por klinika ime po stabilizohet.

Jelena, Serbi

Për përvojën e vendit

Unë nuk e kisha idenë që bartja kaq shumë potencial në vetvete.
Pas një muaji gjeta një punë.

Lina, Tunezi

Për përvojën e vendit

Me start-up që disponoj, unë dëshiroj të forcoj
ndërgjegjësimin për mjedisin në Senegal.

Modou, Senegal

Për përvojën e vendit

Gjatë trajnimit mësova se si të kem sukses me karrocën time me ushqime të shpejta.

Fayyaz, Pakistan

Për përvojën e vendit

Unë mësova se thelbësorja tek gatimi është të jesh kreativ.

Adeel, Pakistan

Për përvojën e vendit

Zbuloni mundësi të reja në atdheun tuaj

“Startfinder” ofron informacione për njerëz, të cilët dëshirojnë të kthehen në vendin e tyre të origjinës ose për njerëz që janë duke kërkuar perspektiva të reja në vendin ku jetojnë. Këtu ju mësoni më shumë lidhur me përkrahjen kur jeni duke kërkuar punë ose kur dëshironi të hapni një biznes privat.

Këshillimi që ofrojnë qendrat tona është i hapur për të gjithë. Ai është falas, bëhet në mirëbesim dhe pa asnjë detyrim.


Ne këshillojmë për 12 vendet e mëposhtme


Lajme