Skip to main content
Menyja

Keni pyetje ose vërejtje për Startfinder?

Startfinder është një program i qeverisë federale gjermane. GIZ-i, që është "Shoqata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar" (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GmbH) e organizon Startfinder me porosi të "Ministrisë Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim"(Bundesministeriums für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung, BMZ). Ofertat përkrahin njerëzit për të gjetur perspektiva të reja: në vendet e tyre të origjinës ose në rrugëtimin e tyre për në Gjermani, në Bashkimin Evropian (BE) ose brendapërbrenda rajonit të tyre. Ne gëzohemi kur na dërgoni pyetje. Nëse dëshironi të këshilloheni, ju lutemi t’i drejtoheni direkt qendrës këshilluese përkatëse.

Ju mund të mësoni për qendrat e konseils në pages suivants: