Skip to main content
Menyja
Header

Ndihmë për hapjen e një biznesi

„Innovation Hub Tirana“ ju ndihmon të bëni hapat e parë, nëse dëshironi të hapni një biznes.
Ju mund të merrni përkrahje në pikat e mëposhtme:

 • këshillim për start-up-et,
 • marketing,
 • çështjet ligjore,
 • teknologjinë e informacionit dhe komunikimit.

Ju mund:

 • të merrni pjesë në seminare,
 • të kërkoni një këshillim,
 • të shfrytëzoni infrastrukturën e Hub-it.

Përveç kësaj ofrohen dhe trajnime të ndryshme.

Ofertat për ju janë falas, por ju duhet të aplikoni me idenë që keni.

Kontakti

Innovation Hub Tirana (Godina e Inovacionit)

„Innovation Hub Tirana“
(Godina e Inovacionit)
Rruga: “Papa Gjon Pali” 2,
Tiranë

Header

Ndihmë për hapjen e një biznesi

„Innovation Hub Tirana“ ju ndihmon të bëni hapat e parë, nëse dëshironi të hapni një biznes.
Ju mund të merrni përkrahje në pikat e mëposhtme:

 • këshillim për start-up-et,
 • marketing,
 • çështjet ligjore,
 • teknologjinë e informacionit dhe komunikimit.

Ju mund:

 • të merrni pjesë në seminare,
 • të kërkoni një këshillim,
 • të shfrytëzoni infrastrukturën e Hub-it.

Përveç kësaj ofrohen dhe trajnime të ndryshme.

Ofertat për ju janë falas, por ju duhet të aplikoni me idenë që keni.

Kontakti

Innovation Hub Tirana (Godina e Inovacionit)

„Innovation Hub Tirana“
(Godina e Inovacionit)
Rruga: “Papa Gjon Pali” 2,
Tiranë

Mundësi të tjera

 • Ndihmë për hapjen e një biznesi

  Ju dëshironi të hapni një biznes? „Innovation Hub Tirana“ ju ndihmon të bëni hapat e parë dhe ju këshillon në fusha të ndryshme. Për këtë ofrohen dhe seminare.

  Mëso më shumë

 • Shkollim profesional si rrobaqepëse

  Ju dëshironi të bëheni rrobaqepëse?
  Gratë dhe vajzat mund të bëjnë tek Kryqi i Kuq Shqiptar një shkollim profesional ose një praktikë profesionale.

  Mëso më shumë

 • Ndihmë për fëmijët nga mosha 5 deri në 14 vjeç

  Fëmija juaj ka nevojë për përkrahje, për shembull në shkollë? Ai është në moshën nga 5 deri në 14 vjeç? Rrjeti ju ndihmon juve. Përkrahje e veçantë ofrohet për fëmijët nga familjet e komunitetit rom dhe egjiptian.

  Mëso më shumë

 • Punësime në të gjithë botën

  Ju kërkoni një punësim? Ju dëshironi të punoni në Shqipëri ose jashtë Shqipërisë? „Erca“ ju ndihmon të punësoheni.

  Mëso më shumë

 • Ndihmë për viktimat nga torturat

  Ju keni rënë viktimë e torturave? Jeni i traumatizuar? ARCT-ja ju ndihmon juve që të ndjeheni më mirë brenda një kohe të shkurtër. Këtu ofrohet dhe këshillim ligjor.

  Mëso më shumë

 • Shërbimi Kombëtar i punësimit në Shqipëri

  Ju kërkoni një punësim në Shqipëri? Në faqen e internetit të Shërbimit Kombëtar të Punësimit në Shqipëri ju mund të gjeni informacione dhe oferta të ndryshme.

  Mëso më shumë

 • Ndihmë e veçantë për gratë

  Ju jeni grua dhe kërkoni përkrahje? Rrjeti ju ndihmon në këtë drejtim. Ekzistojnë oferta të ndryshme si dhe një numër telefoni për raste urgjente.

  Mëso më shumë

 • Punësime në të gjitha fushat

  Ju kërkoni një punësim në Shqipëri? Këtu mund të gjeni një listë me faqet e internetit. Në këto faqe ka oferta të ndryshme për punësim.

  Mëso më shumë

 • Kurse dhe kualifikime

  Ju do të ktheheni në Shqipëri? Ju dëshironi të bëni një kualifikim? Këtu ofrohen kurse të ndryshme, që janë interesante për të gjitha shqiptaret dhe për të gjithë shqiptarët.

  Mëso më shumë

 • Ndihmë për viktimat e dhunës

  Ju keni rënë viktimë e ushtrimit të dhunës? Ju nuk ndjeheni më i sigurtë në shtëpi? Ekziston një numër telefoni për raste emergjente, përmes të cilit ju ofrohet ndihmë. Gjithashtu ndihmë ju ofron dhe rrjeti.

  Mëso më shumë

 • Ndihmë për fëmijë

  Ju kërkoni përkrahje për fëmijët tuaj? Juve ju nevojiten artikuj shkollorë dhe veshmbathje? Ju keni shumë pak para. Këtu ju jepet ndihmë.

  Mëso më shumë

 • Lista e vendeve ku ofrohet shkollim profesional

  Ju kërkoni një shkollim profesional në Shqipëri? Në këto faqe interneti ju do të gjeni lista me shkollat publike dhe qendrat arsimore.

  Mëso më shumë

 • Oferta të ndryshme për ndihmë

  Ju keni nevojë për ndihmë? Caritas-i Shqiptar është aktiv në fusha të ndryshme. Nëse keni nevojë për ndihmë, ju mund të telefononi këtu. Caritas-i punon në të gjithë vendin.

  Mëso më shumë

 • Bashkimi i familjeve

  Ju jeni ndarë nga familja juaj? Ju dëshironi të gjeni anëtarët e familjes? Ju dëshironi ta bashkoni përsëri familjen? Kryqi i Kuq Shqiptar ju ndihmon.

  Mëso më shumë

 • Ndihmë për të varurit nga droga dhe personat e tjerë.

  Ju keni probleme me drogën dhe alkoolin? Ju jeni i/e prekur nga virusi HIV ose keni sidë? Ju dëshironi një këshillim lidhur me shëndetin dhe parandalimin e shtatzanisë? Ju keni nevojë për ndihmë? APRAD-i ju ndihmon.

  Mëso më shumë

 • Shkollimi profesional

  Shkollimi profesional dual në Gjermani do të thotë: të punosh në ndërmarrje ndërkohe dhe të mësosh teorinë. Ju ndiqni një shkollë profesionale, por për ta bërë këtë gjë, ju keni nevojë për një vend pune dhe një vizë të posaçme.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë në sektorin e shërbimeve

  Këtu mësoni se cilat drejtime në sektorin e shërbimeve ju ofrojnë shanse të mira pune. Specialistët ju japin këshilla të rëndësishme. Kurset zhvillohen në Hesen-in Verior dhe Lindor.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për energji fotovoltaike

  Energji nga dielli. Energji fotovoltaike. Energji solare. Si funksionon kjo gjë? Ky kurs u jep përgjigje pyetjeve rreth kësaj teme. Ai ofrohet në vende të ndryshme në Hesen-in Verior dhe Lindor.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë në ndërtimtari

  Këtu ju mësoni bazat e ndërtimtarisë. Specialistët ju tregojnë për shembull si murosësh apo të suvatosh. Kursi zhvillohet në Osnabrück (landi i Niedersachsen-it).

  Mëso më shumë

 • Të punosh pa një shkollim profesional

  Pa pasur një profesion të mësuar është e vështirë të gjesh punë në Gjermani. Por kjo gjë është megjithatë e mundur. Me një kontratë të rregullt për një vend pune, ju mund të bëni kërkesën për të marrë vizën.

  Mëso më shumë

 • Anglishtja: si gjuhë e dytë dhe e huaj

  Këtu ju mund të përmirësoni anglishten tuaj. Kjo ju hap perspektiva të reja. Një anglishte solide është veçanërisht e rëndësishme në fushën e turizmit dhe gastronomisë.

  Mëso më shumë

 • Haqpja e një biznesi për gratë

  Këtu ju mund të përfitoni njohuritë bazë për hapjen e një biznesi në vendin prej nga vini. Kursi është për gratë. Ai është i thjeshtë dhe i përshtatshëm edhe për analfabetet.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për të kërkuar punë

  Këtu ju mësoni si të kërkoni punë në tregun ndërkombëtar të punës. Ju merrni informacione rreth faqeve të internetit për kërkimin e punës. Specialistët ju ndihmojnë.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë: parukeri dhe kozmetikë

  Këtu ju mësoni bazat e parukerisë dhe kozmetikës. Specialistët ju tregojnë teknikat për tharjen dhe ngjyrosjen. Kursi zhvillohet në Osnabrück (landi i Niedersachsen-it).

  Mëso më shumë

 • Trajnim aplikimi për shanse të reja

  Këtu ju mësoni si të shkruani ashtu siç duhet një CV. Kësisoj ju i rrisni shanset për të gjetur një vend pune të përshtatshëm.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për teknik ndërtimi

  Këtu ju mund të mësoni si ndërtohen ose riparohen shtëpitë. Specialistët ju japin mësim. Ju merrni shumë këshilla praktike. Kursi zhvillohet në Bebra (Hesen-i Verilindor).

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për pun. san., ngrohje dhe kondicionerë

  Këtu ju mësoni bazat e punimeve sanitare, ngrohjes dhe kondicionerëve: specialistët ju tregojnë si të saldoni tubacionet. Kursi ofrohet në Osnabrück (landi i Niedersachsen-it).

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për teknikën e ujitjes

  Këtu do të mësoni bazat lidhur me teknikën e ujitjes. Specialistët ju japin këshilla të rëndësishme. Ju do të mësoni të përdorni ujin në kopshtari dhe në bujqësi.

  Mëso më shumë

 • Ndërtimi i furnelës me energji diellore

  Të gatuash me energjinë që jep dielli: këtu ju mund të mësoni si të ndërtoni vetë një furnelë me energji diellore. Kursi zhvillohet në Bad Hersfeld (Hesen-i Verior).

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë: bojatisje dhe llakosje

  Këtu ju mësoni bazat e bojatisjes dhe llakosjes. Specialistët ju tregojnë si lyhen dhe vishen me letër muret. Kursi zhvillohet në Osnabrück (landi i Niedersachsen-it).

  Mëso më shumë

 • Gatimi me energji diellore

  Të gatuash me energji diellore. Të përgatisësh ushqimin me energji të rinovueshme. Si bëhet kjo gjë? Kursi të jep një përgjigje për këtë. Ai zhvillohet në Bad Hersfeld (Hesen-i Verior).

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë per bukëpjekës

  Bazat e bukëpjekjes: Specialistët ju tregojnë si të piqni bukë, simite dhe ëmbëlsirë. Ju mësoni diçka edhe lidhur me shitjen. Kursi zhvillohet në Bebra (Hesen-i Verilindor).

  Mëso më shumë

 • Hyrje: Instalimet elektrike

  Këtu mund të mësoni bazat e instalimeve elektrike si p.sh.: përdorimin e veglave të punës ose ndërtimin e qarqeve elektrike. Kursi zhvillohet në Duisburg (landi: Nordrhein-Westfalen-it).

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për turizëm

  Këtu ju mësoni bazat në fushën e turizmit. Specialistët ju japin këshilla të rëndësishme për programe të suksesshme udhëtimi. Kurset zhvillohen në Hesen-in Verior dhe Lindor.

  Mëso më shumë

 • Të punosh pasi ke kryer arsim profesional

  Ju dëshironi të punoni si punëtorë/e të specializuar në Gjermani? Mundësitë tuaja varen prej profesionit që keni. Gjithashtu duhet të dini gjermanisht dhe të bëni njohjen e arsimit tuaj profesional.

  Mëso më shumë

 • Përmirësimi i perspektivës profesionale

  Në këtë kurs ju mund të përgatiteni për tregun e punës. Këtu ju mund të zgjeroni njohuritë tuaja profesionale dhe të përmirësoni aftësitë personale.

  Mëso më shumë

 • Bazat për hotel, gastronomi dhe turizëm

  Këtu ju mund të ndiqni një kurs, nëse dëshironi të punoni në gastronomi, hotel ose turizëm.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për punë me dru

  Këtu ju mësoni bazat e përpunimit të drurit. Profesionistët ju tregojnë për shembull si ndërtohen dollapët. Kursi zhvillohet në Osnabrück (landi i Niedersachsen-it).

  Mëso më shumë

 • Ndihmë për gratë në nevojë.

  Ju kërkoni ndihmë, sepse ju kërcënojnë? Ju përjetoni dhunë apo ju shfrytëzojnë për punë? Gratë në nevojë përfitojnë ndihmë tek „SOLWODI Hilfe“. Këshillimi është falas dhe individual.

  Mëso më shumë

 • Trajnim në shitje

  Hier üben Sie, wie man erfolgreich Produkte verkauft. Profis geben Ihnen wichtige Tipps. Kurse finden in Nord- und Osthessen statt.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për parukiere/parukier

  Këtu ju do të mësoni bazat e parukerisë. Specialistët ju tregojnë si të prisni, të ngjyrosni dhe të modeloni flokët. Kursi zhvillohet në Bad Hersfeld (Hesen-i Verilindor).

  Mëso më shumë

 • Këshillim në afërsi të vendbanimit

  Ju jeni duke u menduar që të ktheheni në atdheun tuaj? Këtu ju mund të kërkoni një nga Qendrat për Këshillim lidhur me kthimin në atdhe.

  Mëso më shumë

 • Këshillim për mundësitë profesionale

  Ju jeni duke menduar që të ktheheni në atdheun tuaj? Ne ju këshillojmë në këtë drejtim. Ju do të merrni informacione lidhur me mundësitë për punë dhe për kualifikimet e mëtejshme të përshtatshme.

  Mëso më shumë

 • Turizmi

  Këtu ju mësoni njohuritë themelore për turizmin. Kësisoj jeni i përgatitur për një punësim në këtë fushë.

  Mëso më shumë

 • Të punosh me diplomë

  Ju jeni i/e diplomuar dhe dëshironi të punoni në Gjermani? Mundësitë tuaja varen nga fusha ku keni kryer studimet. Ju duhet të bëni njohjen e diplomës.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për hapjen e një biznesi

  Ju keni një ide për biznes? Ju dëshironi të punoni në mënyrë të pavarur privatisht? Ju keni dëshirë të punoni në financë-kontabilitet? Këtu mund të merrni njohuritë bazë.

  Mëso më shumë

 • Saldimi: kurs me certifikatë

  Këtu ju mësoni si të punoni me metalin. Në përfundim të kursit për saldimin në Bad Hersfeld (Hesen-i Verior) ju mund të jepni një provim dhe të pajiseni me certifikatë.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për mekanik makinash

  Ju interesoheni për makinat dhe teknikën? Këtu mund të fitoni njohuritë themelore për teknikën e makinave. Ju mund të riparoni vetë një makinë.

  Mëso më shumë

 • Kurs kompjuteri

  Këtu ju përfitoni njohuri praktike në IT. Ju njihni programet më të rëndësishme dhe mësoni të kërkoni diçka në internet. Kjo ju ndihmon jo vetëm profesionalisht, por edhe personalisht.

  Mëso më shumë

 • Drejt punës si i pavarur privatisht

  Ju dëshironi të hapni një firmë tuajën? Këtu ju mund të bisedoni për anët pozitive dhe negative të këtij aktiviteti. Përveç kësaj ju mësoni bazat e kalkulimit të ekonomisë së ndërmarrjes.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për metale

  Këtu ju mësoni ndërtimin e konstruksioneve metalike. Specialistët ju tregojnë si mund të përpunohen metalet. Kursi zhvillohet në Osnabrück (landi i Niedersachsen-it).

  Mëso më shumë

 • Mekanik biçikletash

  Këtu mund të mësoni bazat e mekanikës së biçikletave. Ju punoni shumë në praktikë, mësoni terminologjinë dhe zgjeroni njohuritë tuaja në matematikë.

  Mëso më shumë

 • Studimet

  Vazhdimi i studimeve në një shkollë të lartë gjermane është me siguri një zgjedhje e mirë. Por për këtë, ju duhet të përmbushni disa kritere. Këtu ju mund të gjeni informacione të ndryshme.

  Mëso më shumë

 • Informacion në telefon

  Ju jeni duke u menduar të ktheheni në atdheun tuaj? Këtu mund të merrni informacionet e para lidhur me kthimin.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë për filtrimin e ujit të pijshëm

  Këtu ju do të mësoni bazat për vënien në përdorim të filtruesve të ujit të pijshëm në shtëpi. Specialistët ju japin këshilla të rëndësishme për pastërtinë e ujit.

  Mëso më shumë

 • Kurs bazë në gastronomi

  Këtu ju mësoni bazat në fushën e gastronomisë. Specialistët ju japin këshilla të rëndësishme për të punuar me sukses në restorant. Kurset zhvillohen në Bad Hersfeld dhe Bebra.

  Mëso më shumë

 • Hapja e një biznesi

  Ju doni të hapni një firmë tuajën në Gjermani? Nisja për hapjen e një ndërmarrje të tillë duhet të jetë i planifikuar mirë.

  Mëso më shumë

 • Kurse bazë në tekstil, punë me dorë dhe matematikë

  Kualifikim i mëtejshëm për gra. Ju mësoni njohuritë bazë praktike në fushën e rrobaqepësisë, qëndistarisë, punës me dorë dhe matematikës. Kurset zhvillohen në Kusel, në landin e Rajnland Pfalcit (Rheinland-Pfalz).

  Mëso më shumë

 • Kurse të ndryshme profesionale

  Kualifikim i mëtejshëm në shumë fusha. Për shembull për rrobaqepësi, kompjuter, kuzhiniere/kuzhinier, make-up, infermiere/infermier kontabilitet, anglisht, gjermanisht për turizmin. Kurset zhvillohen në Manhajm (Mannheim).

  Mëso më shumë

 • Kurse të ndryshme me praktikë

  Kualifikime të mëtejshme nga kurset teorike dhe praktikat. Për shembull në magazinë, logjistikë, si mekanik makinash, në rrobaqepësi ose për infermieri dhe higjenë. Në Mepen (Meppen) në landin e Nidersaksenit (Niedersachsen).

  Mëso më shumë

 • Kualifikime në të gjitha fushat

  Ju dëshironi të bëni një kualifikim? Njoftime ju ofron kurse të ndryshme në të gjitha fushat.

  Mëso më shumë

 • Shkollimi profesional në Tiranë

  Ju kërkoni një shkollim profesional në Tiranë? Shkolla „Don Bosko “ ju ofron kurse të ndryshme.

  Mëso më shumë

 • Trajnime në gastronomi dhe hoteleri

  Ju dëshironi të punoni në gastronomi ose në hoteleri? Për ta bërë këtë gjë duhet të mësoni diçka më shuë? Në „Hospitality and Tourism Acadamy“ në Tiranë ofrohen kurse të ndryshme në këtë fushë.

  Mëso më shumë

 • Shkollimet profesionale duale dhe trajnimet

  Ju kërkoni një shkollim dual në Shqipëri? Qendra e Kamzës ofron shkollime profesionale në fusha të ndryshme. Për këto fusha kadhe trajnime të shkurtra.

  Mëso më shumë

 • Trajnime në gastronomi

  Ju kërkoni një shkollim profesional ose një kurs në gastronomi? Në Institutin Kulinar Neranxi në Tiranë ju mund të kryeni kurse she shkollime profesionale në fusha të ndryshme.

  Mëso më shumë

 • Kurs online për punë sociale

  Platforma e mësimit „Kiron“ ofron kurse në nivelin e shkollave të larta. Ajo ndërmjetëson një spektër të gjerë njohurish teorike dhe shkencore lidhur me punën sociale.

  Mëso më shumë

 • Kurse online në biznes dhe ekonomik

  Platforma e mësimit „Kiron“ ofron module në nivelin e shkollave të larta: bazat teorike të sistemeve ekonomike dhe të ekonomisë së ndërmarrjes.

  Mëso më shumë

 • Teknika e punimeve higjeno-sanitare, ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar

  Këtu mund të mësoni teknikën e punimeve higjeno-sanitare, të ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar. Për shembull instalimin e impjanteve dhe mirëmbajtjen e tyre. Kursi zhvillohet në Duisburg (landi: Nordrhein-Westfalen).

  Mëso më shumë

 • Hyrje: konstruksionet metalike

  Këtu ju mësoni bazat e ndërtimit të konstruksioneve metalike, p.sh.: si të punoni me veglat dhe makineritë e ndryshme. Kursi zhvillohet në Duisburg (landi i Nordrhein-Westfalen-it).

  Mëso më shumë

 • Perspektiva përmes hapjes së një biznesi

  Ju keni një ide për të hapur një biznes? Ju dëshironi të bëheni i pavarur në vendin prej nga vini me një ide për hapjen e një biznesi? Ju keni nevojë për ndihmë në fillim? „StartHope@Home“ ofron kurse dhe këshillim.

  Mëso më shumë

 • Hyrje: Bojatisja dhe llakosja

  Këtu ju mësoni bazat e bojatisjes dhe llakosjes, p.sh.: teknikat e bojatisjes. Kursi zhvillohet në Duisburg (landi i Nordrhein-Westfalen-it).

  Mëso më shumë

 • Hyrje: Elektroteknikë

  Këtu mund të mësoni bazat e elektroteknikës: përdorimin e veglave të punës, matematikën e rëndësishme ose ndërtimin e qarqeve elektrike. Kursi zhvillohet në Duisburg (landi: Nordrhein-Westfalen).

  Mëso më shumë

 • Ndihmë financiare për kthimin

  Ndoshta shpenzimet e kthimit tuaj në atdhe mund të merren përsipër.

  Mëso më shumë

Contact Të gjesh mundësi Find adice Kërko këshillim